Izdelki

O produktu

Nazaj v trgovino

NARAVNO INTIMNO OLJNO MILO 120ML

29,90 

Naravno oljno milo Li Quandisa za umivanje nudi nežno čiščenje in zaščito na intimnem predelu, obenem pa zagotavlja pomirjajočo nego in pomaga preprečiti draženje in neudobje.

Zaradi vsebnosti naravnih sestavin se oljno milo ne peni, dodana olja pa pripomorejo, da po uporabi ne pušča občutka suhosti, le čistosti in svežine, ki traja ves dan.

Volume: 120 ml
Količina

Sestavine

Sestavine

Aqua, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Prunus Persica, Kernel Oil, Lactic Acid, Coco-Glucoside, Panthenol, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citrus Grandis Seed Extract, Melaleuca, Alternifolia Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Cinnamomum, Zeylanicum Bark Oil, Eugenol, Cinnamal, d-Limonene.

Navodila za uporabo

Navodila za uporabo

Po končanem tuširanju stisnite nekaj oljnega mila na roko in nanesite na mokre intimne predele. S krožnimi gibi dobro vtrite nato sperete. Naj vas ne preseneti, da se oljno milo ne bo penilo, saj le to vsebuje naravne sestavine in nima dodanih kemičnih penilcev. Ravno tako je zelo nežno za uporabo tudi v času menstrualnega cikla.