Izdelki

O produktu

Nazaj v trgovino
Prihranek

INTIMNA OLJNA DIŠAVA – His&Hers

33,92 

Dišava/mošus je botanična mešanica ustvarjena za nego, zaščito, udobje in svežino intimnih predelov. Intimna dišava Li Quandisa po mnenju strokovnjakov deluje bolj antiseptično (protivnetno)  in močneje nevtralizira neprijetne vonjave, obenem pa naravno odišavi naše intimne predele.

Za ponovno vzbuditev strasti in povečanje spolne privlačnosti. Uporaba zaželena tako pri moških kot ženskah. Nanesite ga na vaš intimni predel, kjer si želite biti poljubljeni.

Mošus velja tudi za močan naravni afrodiziak, ki deluje na oba. Ta prefinjena dišava je sinonim za zapeljevanje in provokacijo čutov, saj prebudi hormonski sistem.

Količina

Sestavine

Sestavine

Prunus Persica Kernel Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Aqua, Tocopherol, Glycerin, Citrus Grandis Seed Extract, Parfum, Sodium Peach Kernelate, Benzyl Alcohol, d-Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone.

Navodila za uporabo

Navodila za uporabo

Pred uporabo stekleničko dobro pretresite, da se olja premešajo. Na čiste dlani nanesite nekaj kapljic olja in ga nežno vtrite na intimni predel . Seveda le ta lahko zajema tudi zadnjični predel, če se soočate z težavami tudi na tem predelu. Ne spirajte. Olje je 100% naravno in popolnoma varno .Za najboljšo zaščito in učinek vam priporočamo vsakodnevno uporabo v kombinaciji z naravnim oljnim milom Li Quandisa.

V času mesečnega perila uporaba olj ni potrebna, priporočamo le uporabo oljnega mila. Po olju naj posegajo tudi moški, saj bodo z uporabo pripomogli k lastni negi in ohranjanju zdravja partnerke ali partnerja. Mošus pa velja tudi kakor blag afrodiziak.