O liQuandisa

liQuandisa - skrivnostna boginja lepote in poželenja

Li Quandisa je linija naravnih izdelkov, namenjenih ženskam in moškim vseh generacij, ki pomagajo ohranjati dobro počutje vaših intimnih predelov.

Ustvarjeno in poimenovano je bilo z mislijo na Li Quandiso, skrivnostno boginjo lepote in poželenja, katere delček nosi in neguje v sebi prav vsaka od nas.
Kot se za nego boginj spodobi, je olje zasnovano z veliko mero predanosti in pozornosti, s skrbno izbranimi in združenimi le najkakovostnejšimi sestavinami.

Vsi izdelki

liQuandisa - za uravnoteženo življenje

V vsakdanjem življenju smo ženske in moški dejavni na različnih področjih, od dela in kariere do številnih prostočasnih dejavnosti. Radi skrbimo zase, za svoj videz, dobro počutje in telo.

Današnji hiter življenjski slog lahko povzroči nelagodje v našem intimnem predelu. Kar 75 % žensk se občasno, nekatere pa celo redno, sooča s težavami na intimnem področju.

Olje Li Quandisa vam pomaga, da je pH vrednost vaše sluznice spet v ravnovesju. Naše 100-odstotno naravno vegansko olje je tako nežno, da ga lahko brez skrbi uporabljate vsak dan.

Li Quandisa vam pomaga

negovanje intimnega področja,
proti izsušitvi intimnega predela,
deluje protivnetno,
preprečuje srbenje,
nevtralizira neprijetne vonjave,
izboljša mišični tonus,
uravnava pH-floro,
lajša simptome hemoroidov,
in izboljša vaše intimne odnose.

liQuandisa - kako uporabljamo

Nekaterim delom našega telesa se vsakodnevno posvečamo s skrbjo in nego. Intimni predel zaradi svoje občutljivosti potrebuje vsakodnevno nego s koži prijaznimi izdelki.
Li Quandisa se najbolje uporablja tako, da stekleničko pred začetkom nege pretresete. Prepričajte se, da so vaše roke čiste, nato pa na intimni predel nanesite nekaj kapljic olja Li Quandisa in ga nežno vtrite. Ne sperite ga.

Za ta postopek si vzemite čas vsak dan, da zagotovite najboljšo možno zaščito in učinek - priporočamo tudi uporabo olja z našim naravnim intimnim milom Li Quandisa.

Med mesečno menstruacijo se lahko vzdržite uporabe olja, ki je 100-odstotno naravno in užitno. Namenjeno je različnim ženskam, od mladenk do žensk vseh generacij, toplo pa ga priporočamo tudi moškim, saj jim pomaga razviti novo raven skrbi in dobrega počutja zase in za svojo partnerko.

Zakaj izbrati Li Quandisa

VISOKA KAKOVOST
NARAVNO PROIZVEDEN IN BREZ KEMIČNIH ELEMENTOV
VARNO ZA NOSEČNICE IN OTROKE
LAHKO SE UPORABLJA V OBDOBJU MESEČNEGA PERILA
PREVERJENO S STRANI STROKOVNJAKOV
NI TESTIRANO NA ŽIVALIH