Izdelki

O produktu

Nazaj v trgovino
Prihranek

Li Quandisa negovalno intimno olje 40ml

84,92 

Za vse, ki želite razvajati sebe ali svoje najbližje. Intimno olje za naravno nego in ohranjanje zdrave Ph flore v posebej razkošni darilni embalaži.

Olje je 100 % naravnega izvora in je užitno. Primerno za dekleta in ženske vseh generacij. Po olju naj posegajo tudi moški, saj bodo z uporabo pripomogli k lastni negi in ohranjanju zdravja partnerke ali partnerja.

Količina

Sestavine

Sestavine

Prunus Persica Kernel Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Aqua, Tocopherol, Glycerin, Citrus Grandis Seed Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Sodium Peach Kernelate, Eugenol, Cinnamal, d-Limonene, Linalool.

Navodila za uporabo

Navodila za uporabo

Pred uporabo stekleničko dobro pretresite, da se olja premešajo. Na čiste dlani nanesite nekaj kapljic olja in ga nežno vtrite na intimni predel . Seveda le ta lahko zajema tudi zadnjični predel, če se soočate z težavami tudi na tem predelu. Ne spirajte. Olje je 100% naravno in popolnoma varno .Za najboljšo zaščito in učinek vam priporočamo vsakodnevno uporabo v kombinaciji z naravnim oljnim milom Li Quandisa.

V času mesečnega perila uporaba olj ni potrebna, priporočamo le uporabo oljnega mila.