Izdelki

Intimna nega

Prikaz vseh 7 rezultatov

 • Li Quandisa 5ml 8

  Li Quandisa negovalno intimno olje 5ml

  19,90 
  Poglej izdelek
 • Li Quandisa 30ml 9

  Li Quandisa negovalno intimno olje 30ml

  39,90 
  Poglej izdelek
 • Li Quandisa 40ml 7

  Li Quandisa negovalno intimno olje 40ml

  99,90 
  Poglej izdelek
 • Naravna oljna dišava - His&Hers 11

  INTIMNA OLJNA DIŠAVA – His&Hers

  39,90 
  Poglej izdelek
 • NARAVNO INTIMNO OLJNO MILO 120ML

  120 ml 29,90 
  Poglej izdelek
 • NEGOVALNO INTIMNO OLJE ZA OTROKE

  39,90 
  Poglej izdelek
 • Yoni jajčka 8

  Yoni jajčka

  89,90 
  Poglej izdelek

li Quandisa – 100 % naravno

Pri ustvarjanju negovalnega olja LI Quandisda smo upoštevali strokovno znanje, čutnost in spoštovanje vašega telesa. Prav zaradi teh sestavin lahko zagotovimo 100-odstotno naravno proizvodnjo in rastlinsko poreklo s skrbno izbranimi sestavinami najvišje kakovosti. Olje breskovih jedrc, olje grenivkinih semen, olje rakitovca ter eterična olja cimeta, čajevca in klinčkov so elementi, ki sestavljajo olje Li Quandisa.

Več o li Quandisa

 • Črna kumina

  Črna kumina je izjemno cenjeno zelišče v ljudski medicini in velja celo za eno najbolj zdravilnih rastlin na našem planetu. S tem se je strinjal tudi prerok Mohamed, ki naj bi dejal, da črna kumina varuje pred vsemi boleznimi, razen pred smrtjo. Seme črne kumine vsebuje še kalcij, fosfor, železo, baker, cink ter vitamine C, B1, B3, B6 in folno kislino. Gre za izredno kompleksno medsebojno delovanje snovi in prav to daje tej začimbi izjemno in raznoliko zdravilno moč. Na črno kumino pa niso prisegali naši predniki, a je ostala pomembno zelišče tudi pri sodobnih zdravilcih.

 • Med

  Med je zagotovo eden najbolj učinkovitih in zato tudi najbolj pogostih dodatkov v kozmetiki. Deluje antibakterijsko, pospešuje vpijanje in ohranjanje vlage ter vsebuje antioksidante. Koža ga lahko in hitro vpija. Mišične sloje hrani z glikogenom, higroskopnost pa mu omogoča, da vpija kožne izločke. Razkuževalni in negovalni učinek medu je splošno znan in znanstveno dokazan, kot naraven proizvod pa med nima stranskih učinkov, kot jih imajo nekatere umetne sestavine.

 • Damaščanska vrtnica

  Najkakovostnejše rožno olje v svetovnem merilu daje damaščanska vrtnica sorte Rosa Damascena Miller in sicer prav tista, ki raste že stoletja v Bolgariji v Dolini rož. Damaščanska vrtnica iz te doline ima izjemen vonj, aromo in kakovost, zadnje raziskave kažejo tudi zdravilne lastnosti. Na kožo deluje adstringentno (preprečuje vnetne reakcije na koži in njeno občutljivost na zunanje vplive), ima blago protimikrobno delovanje ter neguje suho, zrelo in občutljivo kožo. Rožno olje ima na koži mehčalno delovanje, deluje antiseptično in protivnetno, kožo umiri in jo navlaži.

 • Modra kamilica (nemška kamilica)

  Kamilica je poznana že več kot 4000 let in sodi med najbolj znane zdravilne rastline, ki se jih uporablja tako v strokovnem, kot v ljudskem zdravilstvu. Njene sestavine in učinkovine so dobro raziskane. Mednje sodi tudi kamazulen, snov, ki daje eteričnemu olje značilno modro barvo, po kateri se nemška kamilica loči od navadne (rimske) kamilice. Kamazulen učinkuje proti vnetjem in pospešuje celjenje ran. V kozmetiki in pri osebni negi se uporablja za hitrejšo obnovo zelo občutljive in poškodovane kože.

 • Rakitovec

  Olje iz semen ali sadne pulpe je cenjeno za nego suhe kože, pospešuje celjenje ran in ureznin ter pomirja razdraženo kožo. Olje iz plodov rakitovca deluje protivnetno, protibakterijsko in zaščiti našo kožo pred okoljskimi vplivi. Uporablja se tudi za celjenje opeklin in za nego po operacijah (nego brazgotin).

 • Olje pešk breskve

  Olje breskovih jedrc je prepolno z maščobnima kislinama omega 3 in 6, ki vnašata vlago globoko v kožo ter skrbita za dolgotrajno hidracijo, zaradi česar je koža videti zdrava, mehka in prožna. Maščobne kisline omega delujejo z naravno pregrado kože, ji pomagajo k dobremu delovanju in izboljšujejo njen splošni tonus in čvrstost. Zmanjšujejo rdečico, ščitijo kožo in ji pomagajo, da se obnovi.

  Preberi več
 • Peške grenivke

  Leta 1980 jih je odkril ameriški imunolog, fizik in ljubiteljski vrtnar dr. Jacob Harrich. Opazoval je grenivkine pečke, ki so ležale na kompostu, vendar niso gnile kot preostanek bioloških odpadkov. To je pritegnilo njegovo zanimanje in ga vodilo v odkritje flavonoidov, ki so močnejši, a manj škodljivi od vseh do sedaj poznanih antibiotikov. Za razliko od antibiotikov, ki ubijajo samo bakterije, se flavonoidi bojujejo tudi proti drugim mikroorganizmom, kot so glivice in virusi. Vsebujejo različne polifenolne spojine – flavonoide, kot so naringenin in derivati, hesperidin, kvercetin, itd. Vse te snovi so močni antioksidanti. Učinkovito zmanjšujejo permeabilnost (prepustnost) kapilar, povečujejo pretok krvi, ščitijo celice, lovijo proste radikale, spodbujajo izločanje in zavirajo rast virusov, bakterij ter glivic.

  Preberi več
 • Čajevec

  Prvi, ki je začel znanstveno raziskovati učinke čajevca, je bil dr. A. R. Penfold, in sicer leta 1920. Odkril je, da je eterično olje čajevca kar trinajstkrat močnejše od takrat široko uporabljenega antiseptičnega baktericida fenola. Prve rezultate svojih raziskav je objavil leta 1923 in v njih navedel, da rastlina vsebuje 1,8 odstotka eteričnega olja, ki je nestrupeno, nedražeče in je močan antiseptik. Že v majhnih koncentracijah ima zelo močne protibakterijske, protivirusne in protiglivične lastnosti.

  Preberi več
 • Cimet

  V kozmetiki velja za dragoceno sestavino, zaradi antiseptičnih in protimikrobnih lastnosti.

  Preberi več